NYHET: Miyagi Kogyo hos Skomaker Dagestad

Det er kjempespennende å kunne introdusere en ny japansk leverandør.
Miyagi Kogyo er en av de eldre fabrikkene i Japan, og har lange tradisjoner for håndlagde sko.

Vi har fulgt merket i flere år og har nå tatt inn våre første modeller. I tiden fremover vil vi samarbeide tett og utvikle flere modeller tilpasset Norge.

Miyagi Kogyo overgår våre forventninger når det kommer til både kvalitet og utførelse. Prøvene vi har hatt i butikken er testet av mange kunder, og vår opplevelse er at de passer de fleste godt, og størrelsene er tilsvarende de fra våre engelske leverandører.
Vi har valgt de beste skinntypene for skoene våre, glatt skinn fra franske Annonay, og semsket fra britiske Charles F Stead.

103 er en modell Miyagi Kogyo har laget i mange år, men vi har fått den laget på en litt kraftigere såle. Dobbel lærsåle foran, men enkel over midjen. Den fantastiske håndsømmen bekrefter at Miyagi Kogyo leverer god kvalitet – det er ytterst få leverandører som gjør denne så pent. I både sort og mellombrunt bør disse glede mange skointeresserte!

106 er en semi brogue derby designet av oss, og blir en modell Miyagi Kogyo selv også tilbyr fremover. Både varianten i glatt skinn og semsket vil høre like godt hjemme til penbukser som til jeans.

Velkommen til oss for å prøve, og se nærmere på bilder og priser på nettbutikken vår. 

Skinstitch Brown Miyagi Kogyo Skomaker Dagestad

103 - Skin stitch derby - Medium brown calf

Miyagi Kogyo Brogue Cap Toe Dark Brown Skomaker Dagestad

106 - Semi brogue derby - Dark brown calf

Skinstitch black Miyagi Kogyo Skomaker Dagestad

103 - Skin stitch derby - Black calf

Miyagi Kogyo Brogues Suede

106 - Semi brogue derby - Old snuff suede

 

Her er en video fra produksjonen: