Japanske dager 21. og 22. september!

21. og 22. september inviterer vi til Japanske dager.

Vi serverer japansk snacks, litt hjemmelaget sushi og god grønn te for å sette stemningen!

Japan Shoes Export Platform (JSEP) kommer på besøk og forteller om den japanske skoindustrien. JSEP representerer blant annet Miyagi Kogyo, og de besøkende er involvert i butikken World Footwear Gallery i Tokyo. 

I butikken har vi flotte produkter fra fire japanske leverandører. 

Miyagi Kogyo lager nydelige sko og er en ny satsing. Miyagi Kogyo behersker både klassiske og grove sko, så her kommer det mange nyheter fremover.

Clinch - Brass Tokyo lager kanskje de beste arbeidsstøvlene i verden. De gjenskaper tøffe modeller, og vi har et lite, eksklusivt utvalg. 

Boot Black er Japans største produsent av skopleieprodukter, og har spesielt gode produkter for å få virkelig bra glans! Kanako, vår egen ekspert, viser gjerne hvordan vi bruker high-shine produktene til å lage en speilblank overflate. Ta med dine sko og test produktene her! (Videoen under er kanskje mest spennende for oss som forstår japansk)

I august tok vi inn et lite parti japanske jeans fra orSlow for våre Japanske dager. Vi har ikke prøverom, men stort bakrom ;-)

I tillegg har Kanako håndsydd fantastiske pocket squares fra vintage kimonosilke. Kimonosilke har fine teksturer, farger og mønstre. Veldig begrenset antall tilgjengelig!

Under de japanske dagene tilbyr vi gratis skotrær med alle japanske sko!

Håper å se deg og dine venner :-)