Made by Nichols hos Skomaker Dagestad 13. og 14. desember!

Etter å ha blitt uteksaminert fra London College of Fashion jobbet Rory Nichols som lærhåndverker og laget luksuriøse skinnvesker og tilbehør. Etter nesten ti år for noen av verdens flotteste merker bestemte han seg i 2017 for å starte et eget merke, med større frihet til å følge egne preferanser og drømmer.

I Made by Nichols møter moderne former tradisjonelt håndverk i harmoni. Alle produktene er laget av de beste materialene og med gjennomtenkte detaljer. 

Vi har satt sammen en kolleksjon med Rory, tilgjengelig på nettbutikken vår nå. Vi oppdaterer nettsiden med nye vesker fortløpende her.
Alle er laget i et vegetabilsk garvet skinn fra Tempesti, i Tan, Carbon og Marine. Skinn som alle vil bli dypere og få preg av din bruk med tidens tann. Må oppleves!

13. og 14. desember ønsker vi Rory velkommen til Skomaker Dagestad. (fra ca 14.00 fredag) Han møter kunder og hjelper til med å sette sammen en veske akkurat slik du vil! Prisene ligger på 5000 - 11000 kroner for veskene vi fører. Rory lager også lommebøker, kredittkortholdere og mye annet. Se et utvalg av våre modeller under, eller mer på Made by Nichols Instagram-konto.

 

 

Sjekk også ut andre vesker Rory lager, tilgjengelig for bestilling i forskjellige skinn og farger: