MTO, Beaulieu, Holborn og Wigmore

Hei!

Da var det tid for det første MTO nyhetsbrevet. 

Vi foreslår i første omgang 3 modeller. 1 fra Gaziano & Girling og 2 fra Edward Green. Gaziano & Girling øker prisene litt i slutten av mars, så bestiller vi før 28. vil det bli en litt lavere pris enn etter. Alle priser blir oppgitt i pund, siden vi tar samme pris som fabrikkene selv gjør i England. 50% av den totale summen må forhåndsbetales før bestilling gjøres, og resten av beløpet kan enten betales ved henting eller deles opp i flere små summer. Leveringstid på både Gaziano & Girling og Edward Green er mellom 4-6 måneder. 

Siden dette er MTOs er det ikke alltid lett å finne spesifikke bilder av modellene i de skinnvalgene vi gjør, og man må kanskje bruke fantasien litt. Skulle du være usikker på hva du bruker av størrelser kan dette prøves i butikken.

Edward Green:

Beaulieu på E82

Dark Oak Antique, Oak Bark såle

Veldig klassisk sko med en twist. Spennende modell i en flott farge, og en lærsåle som tåler litt. Vi kan eventuelt legge på sparesåle hvis ønsket i butikken. Pris med trær er 755£. For øyeblikket er vi 1/6, så trenger 5 personer til.

Beaulieu E82 

Holborn på E888 lest

Chestnut Antique, Oak Bark såle

Klassisk Derby med 2 lissehull. Slank og fin lest. Chestnut Antique er en farge som passer til det meste, og også utvikler en fantastisk patina. Pris med trær er 755£. For øyeblikket er vi 2/6, så trenger 4 personer til.

Holborn E888 (men annen farge)

Fargen er som på bildet her:

Chelsea i Chestnut Antique

Chelsea i Chestnut Antique

 

Gaziano & Girling:
 

Wigmore på TG73 E bestilles!

Vintage Rioja/Burgundy Grain, Wensum såle
ressy støvel, som til forskjell fra stockmodellen har en såle som kan brukes bedre i norsk vær. Prisen blir 990£ med skotrær. Vennligst ta kontakt hvis du er interessert. Bestilling vil skje mellom 20. og 25. mars.

Wigmore i vintage rioja/rioja grain, vår vil ha en minimalt mørkere topp.

Wigmore i vintage rioja/rioja grain, vår vil ha en minimalt mørkere topp.

Send en liten beskjed over "kontakt oss" hvis du har spørsmål eller er interessert i å bli med på ett eller flere par!

/Skomaker Dagestad