Ny lest fra Edward Green. 890! Newbury

Hei alle følgere!
Nå kommer snart Edward Green med en ny lest basert på 888, men med litt mer markerte kanter. Vi planlegger å bestille opp Newbury på den nye lesten for levering i november i Cloud Antique. Se bilder fra manolo.se under.
Vi tar i mot forhåndsbestillinger nå!

Denne skoen vil koste 740£ uten trær, og forhåndsbetaling blir da 25% (185£), og resten ved leveranse (555£). Den kan ved interesse mest sannsynlig også skaffes i sort, så da kontakt.

Newbury i 890, Cloud Antique

Interesse for Dover?

Har de siste månedene mottatt flere forespørsler om klassikeren Dover fra Edward Green i Dark Oak på lest 606. 

Det har vært interesse for både dainite og dobbel lærsåle. Vi kan kun velge én såletype, med mindre det er 6 interesserte i hver type. 

Med dobbel lærsåle vil den se ut som på bildet under, og med dainitesåle blir den litt kraftigere, som bilde nummer 2 som er i black calf.

Noen er kanskje interesserte i kun en av de 2, mens andre er likegyldige. Send en melding her med emne: Dover, og meld fra om størrelse/vidde/såletype. 
Totalt vil prisen bli 790£ og forhåndsbetaling 25%, men det blir først etter en bekreftelse.

Kommer til å oppdatere med kommentarer etterhvert som folk melder seg på. 

3 nyheter fra Edward Green

Her er 3 nye modeller fra Edward Green som frisker opp sommeren!
Oundle - Edwardian Antique - E888 - 690£
Inverness - Burgundy Antique - E888 - 680£ (kun størrelse 9 og 10, men kan bestilles uten MTO-tillegg)
Chelsea - Midnight Blue Antique - E202 - 680£

 

MTO nyhetsbrev 30.3.2014

Liten oppdatering:

Wigmore fra Gaziano & Girling er bestilt, Lest er TG73 på E-vidde, med en tynn gummisåle.
Man kan fortsatt slenge seg på i ettertid, men på grunn av prisøkningen til G&G er denne nå 990£ med trær. 

Fra Edward Green:

Beaulieu på E82

Burgundy Antique, Oak Bark såle

(Endret farge til Burgundy antique)

Veldig klassisk sko med en twist. Spennende modell i en flott farge, og en lærsåle som tåler litt. Vi kan eventuelt legge på sparesåle hvis ønsket i butikken. Pris med trær er 755£. For øyeblikket er vi 1/6, så trenger 5 personer til 

Holborn på E888 lest

Chestnut Antique, Oak Bark såle

Klassisk Derby med 2 lissehull. Slank og fin lest. Chestnut Antique er en farge som passer til det meste, og eldes fantastisk. Pris med trær er 755£. For øyeblikket er vi 2/6, så trenger 4 personer til.

Fargen og sålen er som på bildet her:Wigmore

Vi har fått mange nok bestillinger på Wigmore fra Gaziano & Girling til at denne modellen blir bestilt opp.

Wigmore kommer på lest TG73 E-vidde på en tynn gummisåle (wensum) vi har på flere modeller i butikken. Fargevalget er Vintage Rioja som på bildet under, men med en minimalt mørkere øvre del. Det blir en dressy støvel som tåler å brukes mye.

Pris: 990£ med skotrær, 50% forhåndsbetales (ved faktura eller fysisk i butikk). Vennligst ta kontakt ved interesse. Wigmore bestilles onsdag 23/3/2014 og forventet leveringstid er 4-6 måneder, akkurat i tide for høsten!

MTO, Beaulieu, Holborn og Wigmore

Hei!

Da var det tid for det første MTO nyhetsbrevet. 

Vi foreslår i første omgang 3 modeller. 1 fra Gaziano & Girling og 2 fra Edward Green. Gaziano & Girling øker prisene litt i slutten av mars, så bestiller vi før 28. vil det bli en litt lavere pris enn etter. Alle priser blir oppgitt i pund, siden vi tar samme pris som fabrikkene selv gjør i England. 50% av den totale summen må forhåndsbetales før bestilling gjøres, og resten av beløpet kan enten betales ved henting eller deles opp i flere små summer. Leveringstid på både Gaziano & Girling og Edward Green er mellom 4-6 måneder. 

Siden dette er MTOs er det ikke alltid lett å finne spesifikke bilder av modellene i de skinnvalgene vi gjør, og man må kanskje bruke fantasien litt. Skulle du være usikker på hva du bruker av størrelser kan dette prøves i butikken.

Edward Green:

Beaulieu på E82

Dark Oak Antique, Oak Bark såle

Veldig klassisk sko med en twist. Spennende modell i en flott farge, og en lærsåle som tåler litt. Vi kan eventuelt legge på sparesåle hvis ønsket i butikken. Pris med trær er 755£. For øyeblikket er vi 1/6, så trenger 5 personer til.

Beaulieu E82 

Holborn på E888 lest

Chestnut Antique, Oak Bark såle

Klassisk Derby med 2 lissehull. Slank og fin lest. Chestnut Antique er en farge som passer til det meste, og også utvikler en fantastisk patina. Pris med trær er 755£. For øyeblikket er vi 2/6, så trenger 4 personer til.

Holborn E888 (men annen farge)

Fargen er som på bildet her:

Chelsea i Chestnut Antique

Chelsea i Chestnut Antique

 

Gaziano & Girling:
 

Wigmore på TG73 E bestilles!

Vintage Rioja/Burgundy Grain, Wensum såle
ressy støvel, som til forskjell fra stockmodellen har en såle som kan brukes bedre i norsk vær. Prisen blir 990£ med skotrær. Vennligst ta kontakt hvis du er interessert. Bestilling vil skje mellom 20. og 25. mars.

Wigmore i vintage rioja/rioja grain, vår vil ha en minimalt mørkere topp.

Wigmore i vintage rioja/rioja grain, vår vil ha en minimalt mørkere topp.

Send en liten beskjed over "kontakt oss" hvis du har spørsmål eller er interessert i å bli med på ett eller flere par!

/Skomaker Dagestad