Gaziano & Girling trunk show hos Skomaker Dagestad

Vi er stolte, ydmyke forhandlere av Gaziano & Girling, og har gleden av å by på trunk show hos oss, torsdag 5. desember, 11-19.

Håndskomaker Daniel Wegan kommer for å vise deres Bench Made, Made To Order, og Bespoke-sko fra Gaziano & Girling. Daniel kan alt om produktene, og kan gi gode råd om lester, størrelser og modeller. Vi lagerfører for tiden 8 modeller fra G&G, men vil i forbindelse med trunk showet tilby et større utvalg fra deres stock list og MTO liste. Det blir også mulig å ta mål for Bespoke.

Dette er en fantastisk mulighet for deg som har tenkt til å kjøpe sko fra for tiden Englands fineste skofabrikk og håndskomakeri. Vi tar nøyaktig like priser som i England, og Daniel Wegan vil gi deg svært gode råd på veien. Dersom du har lyst til å se på kanskje den fineste utstillingen av klassiske herresko i Norge noensinne bør du ta turen innom mellom torsdag 5. til lørdag 7. desember.

Daniel Wegan er her hele torsdagen, fra 11-19, men er muligens også tilgjengelig etter avtale fredag og lørdag. Spesielt viktig å legge merke til for deg som vurderer en MTO eller Bespoke.

Se her for litt mer informasjon.

Butikken holder åpent som vanlig, og alle er mer enn hjertelig velkommen. 
Ta gjerne med kollegaer og venner hvis de er interessert, og del videre.

Velkommen!

Tony og Daniel på trunk show i Tokyo.