Clinch - Brass Tokyo

Japanerne er etterhvert blitt godt kjente for å reprodusere workwear på spennende måter, og boots er inget unntak.
I Tokyo besøkte vi verkstedet som kanskje lager de tøffeste og beste workbootsene i verden. Brass Tokyo lager støvlene under merket Clinch, som best kan beskrives som Americana på steroider. Heftige hæler og kraftig skinn. En liten kolleksjon kommer til butikken i høst, og vi gleder oss!
Brass Tokyo reparerer også sko, og har blitt kjente i Japan og obskure denim-forumer for hvordan de styler om workboots fra forskjellige leverandører. Spesielt jobber de mye med Red Wing og Wesco, men også merker som Alden og Edward Green. Da vi skulle til Tokyo bestemte vi oss for å gi de en utfordring. 

Ett par Wolverine-støvler i cordovan med kollapset tåhette, behov for helsåling, og generelt dårlig standard.

Ønsket reparasjon var ny randsøm, dobbel lærsåle, skifte ut det som stiver opp tåen og hælen fra plastikk til lær, metallbeslag under tåen, og en heftig pitched heel. Resultatet ble som følger

Ekstrem forvandling. Det ble også lagt på en ny tåhette i cordovan, siden det viste seg å være en produksjonsfeil på orginalen. En fantastisk reparasjon som endte opp med å koste 5000 kroner inkludert moms. Kostbart? Ja, men støvlene kan nå glede eieren i mange år fremover, og har faktisk endt opp med å være bedre enn det var da de var nye. 

Ta en titt på bilder av deres egenproduserte støvler, samt noen bilder vi har tatt på verkstedet.