Hiro Yanagimachi trunk show i Oslo! 2. og 3. september

2. og 3. September er det duket for Hiro Yanagimachis første trunk show i Europa, hos Skomaker Dagestad. Vi har vært med på å utvikle lesten han bruker, og er optimistiske på at passformen skal tilfredstille våre kunder!

Hiroyuki har laget skreddersydde sko siden 1999, og har bakgrunn fra London Cordwainers College og John Lobb. Snittet er britisk, skoene er håndrandsydde, og materialene er de aller ypperste. Fra 2012 har Hiro kunnet tilby et såkalt "pattern order"-program, hvor man har mulighet til å bestille sko på en allerede eksisterende form, og med eventuelle tilpasninger. De er laget på samme måte som de skreddersydde skoene, men til en hyggeligere pris, og raskere levering. Hiro har med seg Konomi Egawa som møysommelig utvikler overlærsmodelleringen i skomakerverkstedet. 

Håndrandsying av Hiro Yanagimachi

Trunk showet vil foregå under våre åpningstider, men det er mulig å få en avtale litt senere hvis ønskelig. Vi gleder oss, og håper du vil bruke den unike muligheten til å se noe av verdens aller flotteste sko. 

Fredag 2. September: 11-18
Lørdag 3. September: 10-17
Ta kontakt via nettsiden vår hvis du ønsker å gjøre en avtale med Hiro og Konomi.


Alle modellene Hiro Yanagimachi lager kan bestilles, med unntak av støvler og loafere.
Prisene begynner på ca 186.500 yen (rundt 14.000 kroner) inkludert frakt. 
Finn mer informasjon rundt trunk showet og hva som kan bestilles her:
Trunk show information

Modelloversikt med bilder:
Lace-up Derby
Lace-up Oxford
Elastic
Monk-strap

Levering vil være rundt 6 måneder, og for å bestille tas det et depositum på 50%. Hiro Yanagimachi ønsker helst å ta betaling over PayPal.