Edward Green Trunk Show og Pussekurs (LIMITED PLACES)

Som du kanskje allerede vet, besøker Hilary Freeman, MD hos Edward Green, oss fredag 2. og lørdag 3. desember.

Tidspunkt:
Fredag  - 12.00-18.00
Lørdag  - 10.00-17.00

Kontakt oss også hvis du og/eller kollegene dine vil gjøre en avtale med Hilary for eventuelle spesialbestillinger eller kom innom og bli bedre kjent med merket. Inspirasjon finner du i bildegalleriet under.

Hun vil bli ledsaget av poleringseksperten Lauren Faulkner, som vil holde et mini kurs i pussing og polering, kl 13:00 og 16:00 både fredag og lørdag. Hun vil vise noen godt bevarte hemmeligheter og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha angående teknikk.

EG LEather.jpg

Du vil få utdelt en gratis poleringspakke, så det eneste du trenger å ta med, er dine favorittsko fra Edward Green. 

Plassen er begrenset til 5 per kurs. Hvis du ønsker å delta, kan du svare på denne e-posten for å bekrefte din interesse. Edward Green-sko er påkrevd. Trenger du et par kan vi selvfølgelig ordne det før kurset, og du kan få de fineste skoene ut av boksen noensinne!

Vi håper du gleder deg like mye som oss!