Anbefalinger for Vinteren

Vinteren er her, og vår team har plukket ut noen av de viktigste tingene å tenke på når det kommer til norske værforhold i vintermånedene....

Gode vintersko er svært viktig fra november til februar. Dette for at du skal holde deg varmest, tryggest og ikke minst ser best mulig ut. 'Ice Cutter' av Red Wings er en av våre bestselgende sko.  

Saphir Sport Loisir er et smidig fett utmerket for urban bruk. Lett å påføre, gir en blank overflate. Til støvler som brukes hardere, anbefaler vi en grovere type fett som Saphir Ouraline.

Ullsåler kan fungere enda bedre enn tykke ullsokker, når det kommer til å holde føttene varme. Saphir's Ullsåler har et lag folie som fungerer som fantastisk isolering mot frossent underlag. 

 

The Avoriaz fra Paraboot er en annen vinterkriger. Originalt bygd for å takle Alpene ved hjelp av deres "Norske" konstruksjon.

Kraftig skinn er en garanti i vår butikk, men kan noen ganger bli tatt for gitt. Dette tykke kalveskinnet vil definitivt holde mange kommende vintre dersom det blir behandlet riktig.

Mykt gummi er også noe å se etter når du leter etter vintersko. Dette vil gi bedre grep under skoene og du vil takle glattere underlag bedre.