Saint Crispin's trunk show 14. og 15. Oktober!

I april arrangerte vi Saint Crispin's første trunk show i Norge med stor suksess, og i oktober kommer altså Phillip Car igjen. Ta kontakt hvis du ønsker å gjøre en avtale med Phillip for å få ekstra hjelp til bestilling, eller ønsker å få laget en personlig lest. 
Åpningstidene er 11-18 begge dagene, men se ikke bort fra at vi holder på litt lenger. 
Velkommen!

Saint Crispin's tilbyr en unik mulighet i skoverden. Du kan sette sammen sko slik du selv ønsker, men til motsetning til andre leverandører, kan man enklere gjøre endringer i mønstre, komme opp med nye versjoner, samt ikke minst tilpasse lesten for bedre passform. Ved å gå for en personlig lest har du også muligheten til å tilpasse passformen med hvert par, og forbedre den til perfeksjon. 
Last ned katalogen deres her for inspirasjon. Lookbook 2015, og se disse filmsnuttene hvis du er interessert i hvordan Saint Crispin's sko og skotrær lages, og hvordan lestene kan tilpasses den enkeltes føtter.

Prisene begynner på 1263€. Se mer informasjon på Saint Crispin's delen av nettsiden vår.

Her er et bildegalleri over tidligere bestillinger