Edward Green trunk show 30. og 31. oktober!

Våre venner i Northampton besøker oss 30. og 31. oktober, representert ved direktør Hilary Freeman og Ashley Murray. 
Fredag 30. oktober: 15-19
Lørdag 31. oktober: 10-18
Til trunkshowet tar Hilary med seg visningsmodeller vi ikke har, godt humør, og en energi av en annen verden!
Bestselgerene Dover og Ecton er modeller hvor hvert par er håndsydd med håndspunnet lintråd og nål av svinebust. Denne signatursømmen er en av de vanskeligste håndverkene i skoproduksjon. Vi gleder oss til å se Ashley Murray sy denne sømmen i butikken, og håper du gjør det samme!

Ashley Murray

Ashley Murray

Ta med en venn eller en kollega, og vis vedkommende det aller beste! Kontakt oss også hvis du og/eller kollegene dine vil gjøre en avtale med Hilary for eventuelle spesialbestillinger. Det vil følge med gratis skotrær til alle spesialbestillinger gjort på trunkshowet. Les mer om MTO-programmet til Edward Green her, og hent inspirasjon fra bildegalleriet under. 

Velkommen!