Saint Crispin's trunk show 10. og 11. april!

Vi inviterer til første trunk show med Saint Crispin's og Phillip Car fredag 10. og lørdag 11. april. Ta kontakt for en avtale!

Saint Crispin's lager fantastiske håndrandsydde sko for både damer og herrer. Du kan mer eller mindre kan sette sammen ditt par akkurat slik du vil, uten det normale MTO-tillegget som gjerne kommer i tillegg ved slike spesialbestillinger hos andre leverandører. Det vanskeligste her blir å begrense seg! Farger, skinntyper, og forskjellige såletyper. Alt kan velges! 

Se hele prosessen på verkstedet:

Phillip Car har med seg samples, skinnprøver og prøvesko i størrelser vi ikke har i butikken, og kan også tilby god hjelp til modifisering av lest. Vennligst ta kontakt med oss på denne siden ved ønske om en avtale for bestilling og hjelp av Phillip. 

Saint Crispin's har flere nivåer av modifisering som utdypes videre:

Ready to wear:
Modeller på normallestene som vi selger i butikken. Prisene begynner med skotrær på 1263 euro. Vi har for øyeblikket en modell som selges, og som også brukes for prøving av størrelser for bestilling av sko og for å se hvilke modifiseringer man eventuelt har behov for. Av modellene avbildet under har vi fullt lager på den første sorte oxforden. De resterende er diverse visningsmodeller som kan bestilles i utsmykning etter eget ønske. Sjekk også ut hjemmesiden deres for mer inspirasjon

Made to order:
Made to order vil si at du ut fra størrelsene vi finner i butikken bestiller det paret du ønsker. Du kan fritt velge modell, skinn, farge og såle ut fra reportoaret deres, uten å måtte betale en ekstra kostnad for å gjøre en slik spesialbestilling. Det er varierende priser for modeller, konstruksjon, enkelte skinntyper og såler. Generelt kan vi si at støvler koster litt mer enn sko, og eksotiske skinn koster en del ekstra. For mer inspirasjon: http://www.saintcrispins.com

Customized last:
Hvis du ikke får optimal passform fra standardlestene deres kan vi tilby små justeringer for en liten ekstra kostnad. Prisen for fire justeringen er 62.5 euro, men flere er også mulig hvis nødvendig.
Mer informasjon her.

Personal last:
Personal last kan brukes for flere formål. Planlegger du å bestille flere par (ikke bare ett par, men også flere siden) med justeringer kan det være lurt å gå for en personlig lest med en gang. Her kan du få gjort flere og mer avanserte justeringer enn ved Customized last ved at man også kan ta av materiale fra lesten. Senere bestillinger blir da kostnadsfritt laget på din egen lest. Prisen for dette er 312.5 euro.
Mer informasjon her.

Trial pairs: 
Ved mange og vanskelige justeringer kan det være behov for å få laget et par prøvesko for å være sikker på at din personlige lest blir perfekt. Prisen for dette er 187.5 euro. Spør gjerne om det er noe du burde ha.
Mer informasjon her.

Se hvordan enkelte av modifiseringene kan gjøres!


Avtaler med Phillip Car er på 45 minutter.
Fredag 10. april 10.00-19.45
Lørdag 11. april 10.00-18.15

Please contact us if information in English is required.