Spennende nye modeller fra Edward Green for Dagestad!

Vi har bestilt 5 nye modeller fra Edward Green. Dette er ikke stockmodeller fra Edward Green, og hyppige suppleringer er derfor umulig. Vennligst forhåndsbestill dersom du er sikker på at du vil ha en eller flere av disse modellene, så er vi sikre på å ha skoen du vil ha i din størrelse. Informasjon om sko, lester, frister og pris vil stå under bildene. 

Prisen for forhåndsbestilling er 25% av full pris. Vi kan sammen lage en betalingsplan slik at skoene er ferdig betalt når de ankommer. Forøvrig er prisen nøyaktig det samme Edward Green tar selv i London.

 

Galway - Walnut Country Calf/Mink Suede

Galway - Walnut Country Calf/Mink Suede - Shearling lining - Last 64 E (denne lesten er lik 202, men litt mer romslig)- Ridgeway sole - Goodyear welted
Pris: Totalt 940£ (forhåndsbestilling 235£ )- Frist for bestilling: 10. mars
Forventet hos oss høsten 2014

Oundle - Edwardian

Oundle - Edwardian - Last 888 E (finnes noe i butikk for prøving) - Oak Bark Sole
Pris: 680£ (forhåndsbestilling 170£ )-  Frist for bestilling: 26. februar
Forventet hos oss i mai 2014
Her er ett flott bilde funnet på nett av denne modellen i Edwardian.

Chelsea - Midnight Blue

Chelsea - Midnight Blue - 202 E - (finnes i butikk for prøving) - Oak Bark Sole Pris: 680£ (forhåndsbestilling 170£)  - Frist for bestilling: 26. februar Forventet hos oss i mai 2014 Her er et bilde funnet på nett av denne modellen i Midnight Blue (dog på lest 82)

Chelsea - Midnight Blue - 202 E - (finnes i butikk for prøving) - Oak Bark Sole
Pris: 680£ (forhåndsbestilling 170£)  - Frist for bestilling: 26. februar
Forventet hos oss i mai 2014
Her er et bilde funnet på nett av denne modellen i Midnight Blue (dog på lest 82)

Dover

Vi har også 2 nye versjoner av den klassiske Dover på vei, som er forventet hos oss høsten 2014. Dover er en av de største bestselgerene til Edward Green gjennom tidene, og en favoritt blant mange. Lesten kan prøves hos oss ved behov. Den er nærmest lik 202, men minimalt kortere. Klikk på linken under for et Google-søk av Dover på walnut country calf, og forskjellige sko på rosewood country calf hvor du får sett fargen.
Dover - Rosewood Country Calf - 606 E - Dainite Sole
Dover - Walnut Country Calf - 606 E - Dainite Sole
Pris: 790£ (forhåndsbestilling 197.5£) - Frist for bestilling: 10. mars

 

Vennligst ta kontakt på skomakerdagestad@gmail.com, eller gjennom kontaktskjema ved interesse og spørsmål.