Dress like Obama!

Frank Clegg Leatherworks heter merket. Frank Clegg og teamet hans i Massachusetts, USA, lager sofistikerte vesker for både oss og “The President of the the United States of America”. Dette er vesker som er laget for å brukes. De er både røffe og elegante, og eldes minst like godt som deg. En klassisk engelsk briefcase, en tøff duffle, eller kanskje en godt anvendelig tote bag? Frank Clegg  har alt, både for jobb, skole og fritid!


Frank Clegg kan tilby 4 forskjellige skinntyper, og her kan du se hvordan han selv beskriver de:

Vegetable Tanned Leathers

All of our leathers are 100% vegetable tanned. This is the same type of tanage used to produce saddles and case goods for hundreds of years.
We offer three types of vegetable tanned leathers. These leathers are newly developed and are now being introduced along with our expanded Frank Clegg Leatherworks collection.

Harness-Belting
This exceptional vegetable tanned leather is a belting leather that develops a unique and cherished patina. Extra fat liqueurs are added during the conditioning process, rendering a wonderful touch and a beautiful look. Because the finest leathers do not have any surface finish to protect them, with care, these products age over time to become true heirlooms; think classic English saddles.


Signature Tumbled Leather
These 100% vegetable tanned leathers are tumbled to give a distinctively soft, relaxed effect while maintaining durability and easily standing up to daily use. These are natural leathers, treated with only soft wax finish.


Shrunken Leathers

These unique leathers are heavily shrunken, producing a dramatic, textured effect. Only skins with significant character are chosen for this process. These leathers also tend to have more range marks on the surface. Not defects, these unique markings add to the character of the leather.


Exotic Leathers
We also offer a limited selection of exotic leathers, depending on availability and quality. These include alligator, ostrich, lizard, and select others. Please contact us for more information on these specialty leathers.

Mange av bagene er uforede, og her viser Frank Clegg sin styrke som en av verdens fremste tilvirkere av skinn og lærprodukter.

Bildene taler for seg, men kvaliteten må oppleves med egne hender. 
Klikk gjennom bildene og se selv! Veskene på siden vår har vi stort sett inne, men det er også mulighet for å bestille andre. De kan også ses i større bilder der.