Endelig Silvano Sassetti!

Endelig har vi fått inn nye sko fra Silvano Sassetti!
 
De karamellfargede mesterverkene er skoene som kjennetegner Sassetti hos oss. De har en diskré tekstur som er lett å bli begeistret over, og også en såle som tåler det norske klimaet veldig godt. 

Vi har veldig stor etterspørsel etter Cap Toe-modellen, og har nå også tatt inn en brogue. Begge modellene finnes så lenge det varer i størrelse 6-11, noe som vanligvis tilsier 38-45. Mange finner at Sassetti er litt store i størrelsene, og de bør selvfølgelig prøves. 

Mange er nok ikke godt kjent med Silvano Sassetti. Det er en av de helt store italienske skoprodusentene, og lager kolleksjoner for mange av de store motehusene. De produserer etter spesifikasjoner, og med oss er det naturligvis skikkelig randsydde sko. 

De populære damemodellene har vi også supplert på, og kan tilby disse i flere størrelser enn tidligere. 

Sjekk bildene våre nedenfor, og ta gjerne enn titt her for det vi har av herresko og damesko fra Silvano Sassetti og deres priser.