Calzificio Palatino

 

Unn deg selv legglykke. Når du drar på deg disse silkemyke sokkene forsvinner de. Det er som om de blir borte. Allikevel sitter de godt opp etter leggen, og passformen er perfekt. De former og strekker seg på riktig sted, og selv ikke rundt ankelen er det en rynke å kjenne. Sokkene kommer i 2 kvaliteter. De klassiske dressokkene er laget av 70% Merinoull, og 30% silke. De sprekere variantene er alle 100% Merinoull, med forskjellige fargekombinasjoner.

Calzificio Palatino er laget i Roma, og er en heller ukjent perle fra den italienske trikotasjeverdenen for nordmenn flest. Sjekk ut våre egne bilder, og Calzificio Palatinos egne sider her. 
(Nettstedet krever flash )
 
Prisene er på mellom 260 og 300 kroner, avhengig av modell.

 

Ellers er sokkesortimentet vårt oppdatert, med mange andre nyheter fra Falke, Pantherella og Scott-Nichol.